Aftrap Automaatje

Door Jopie Zasburg op 9 maart, om 13:00 | Dorpshuis Ons Belang in Lage Zwaluwe

Op 9 maart is om 13.00 uur in het Dorpshuis Ons Belang in Lage Zwaluwe de officiële aftrap van het mooie initiatief ANWB Automaatje in de gemeente Drimmelen.

 

Foto: Jopie Zasburg (Kandidaat No.3 van PvdA Drimmelen)

Initiatiefneemster, Jopie Zasburg van PvdA Drimmelen heeft ism SWO/KBO/gemeente Drimmelen dit mogelijk gemaakt, want meedoen is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

PvdA Drimmelen wil dat het voor iedereen mogelijk wordt om mee te doen. Het ANWB Automaatje Drimmelen is een goed voorbeeld waar samenwerking van meerdere partijen belangrijk is. Jopie Zasburg en PvdA Drimmelen zijn natuurlijk aanwezig tijdens de officiële kickoff.

In de gemeente Drimmelen zijn er een heleboel mensen minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen.
Dit maakt dat zij minder vaak de deur uit kunnen gaan dan zij willen. Een bezoekje naar een winkel of een partner bezoeken in het verzorgingstehuis kan al een hele opgave zijn en helaas daarom niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Jopie Zasburg

Jopie Zasburg

Mijn naam is Jopie Zasburg. Geboren en getogen in Den Helder en in 1973 verhuisd naar Breda. In 1989 ben ik gaan samenwonen met mijn partner in Lage Zwaluwe waar zij vandaan kwam en dit toch mooie dorp niet wilde verlaten. Ik voel me hier thuis en denk dat ik goed ben ingeburgerd. Van 1973

Meer over Jopie Zasburg