FNV debat met PvdA Drimmelen

14 maart, van 19:30 tot 22:00 | Hotel De Korenbeurs, Kerkstraat 13, 4921 BA Made

Debatavond ‘Voor echte banen en een menswaardige maatschappij’ in Made

Lokaal FNV Dongemond organiseert op 14 maart een debat met lijsttrekkers van de politieke partijen die op 21 maart meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker van PvdA Drimmelen, Hanneke de Bruijne, is er natuurlijk!

21 maart 2018: kies sociaal

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Nederland. Jij kiest dan welke kant de gemeente op moet. Kies sociaal, voor een menswaardige samenleving en echte banen.

Jongeren, ouderen, zieken, mensen met een beperking, werkzoekenden, mensen in armoede, ze hebben een sociale gemeente harder nodig dan ooit. De gemeente werd in 2015 verantwoordelijk voor veel taken in het sociaal domein. Met jouw stem kun je grote invloed uitoefenen op de koers van de gemeente en het verschil maken voor jezelf en heel veel stadsgenoten.

De gemeente kan en moet keuzes maken. Die keuzes kunnen worden ingegeven door geld, of door menselijkheid. Wil je een gemeenteraad die voor een dubbeltje op de eerste rij zit, of wil je een gemeenteraad die sociaal kiest, vóór goede jeugdzorg, armoedebestrijding, huishoudelijke zorg en streekvervoer? Een gemeente die kijkt naar cijfers en papier, of één die kijkt naar mensen?

Jouw keuzes zijn de keuzes van de gemeenteraad. Kies je voor Echte banen en een menswaardige samenleving? Dan kies je voor goed openbaar vervoer in je stad. Voor menswaardige zorg voor jong en oud. Voor Echte banen met kwaliteit voor mensen die werken in de zorg, in het onderwijs, in het vervoer en in de schoonmaak.