Kerstwensboom

23 december 2017 | Gemeente Drimmelen

Wat is uw wens voor een socialere gemeente Drimmelen?

Op zaterdag 23 december 2017 staat PvdA Drimmelen opnieuw met een Kerstwensboom in de gemeente Drimmelen. Alle inwoners uit de gemeente Drimmelen kunnen wederom hun wensen achterlaten voor een socialere gemeente Drimmelen en PvdA Drimmelen gaat deze proberen uit te laten komen. 

Zoals u weet zijn er op 21 maart 2018 gemeenteraadsverkiezingen. Op tal van terreinen heeft PvdA Drimmelen goede ideeën, zeker ook op het gebied van duurzaamheid. PvdA Drimmelen staat voor een Drimmelen waarin plaats is voor iedereen en waaraan ook iedereen bijdraagt en waarin we niemand uitsluiten. Of je nu woont in Made, Lage Zwaluwe, Terheijden, Helkant, Drimmelen-dorp, Blauwe Sluis, Wagenberg, Hooge Zwaluwe, Oud Drimmelen of ergens anders op Drimmelens grondgebied. De komende tijd bezoeken de kandidaten van PvdA Drimmelen de kernen om met u te praten over verschillende thema’s zoals duurzaamheid, maar ook over biodiversiteit, openbaar groen en het verder verduurzamen van woningen.

PvdA Drimmelen is benieuwd naar uw wens voor een socialere gemeente Drimmelen. De Kerstwensboom van PvdA Drimmelen is een initiatief van PvdA Drimmelen.