Op campagne in … Marktstraat Made

16 december 2017, van 10:30 tot 15:30 | Marktstraat Made

PvdA Drimmelen plaatst Kerstwensboom in de Marktstraat in Made

 

Op zaterdag 16 december 2017 staat PvdA Drimmelen met een Kerstwensboom in de Marktstraat in Made. Alle inwoners uit de gemeente Drimmelen kunnen hier hun wensen achterlaten voor een socialere gemeente Drimmelen en PvdA Drimmelen gaat deze proberen uit te laten komen. 

Zoals u weet zijn er op 21 maart 2018 gemeenteraadsverkiezingen. Op tal van terreinen heeft PvdA Drimmelen goede ideeën, zeker ook op het gebied van duurzaamheid. PvdA Drimmelen staat voor een Drimmelen waarin plaats is voor iedereen en waaraan ook iedereen bijdraagt en waarin we niemand uitsluiten. Of je nu woont in Made, Lage Zwaluwe, Terheijden, Helkant, Drimmelen-dorp, Blauwe Sluis, Wagenberg, Hooge Zwaluwe, Oud Drimmelen of ergens anders op Drimmelens grondgebied. De komende tijd bezoeken de kandidaten van PvdA Drimmelen de kernen om met u te praten over verschillende thema’s zoals duurzaamheid, maar ook over biodiversiteit, openbaar groen en het verder verduurzamen van woningen.

PvdA Drimmelen is benieuwd naar uw wens voor een socialere gemeente Drimmelen. De Kerstwensboom van PvdA Drimmelen is een initiatief van PvdA Drimmelen. De Kerstwensboom van PvdA Drimmelen staat op zaterdag 23 december op een nieuwe locatie in de gemeente Drimmelen.

Doe en Denk mee!

Wil jij je idealen omzetten in daden? En vind je het belangrijk om je te laten horen? Dat kan! Doe met ons mee en maak het verschil!

De fractie vergadert iedere maandagavond om 20.00 uur in het gemeentehuis in Made.

Ik doe mee