Kerstwensboom van PvdA Drimmelen een succes!

Door Mariëlle van Gurp-Vrolijk op 17 december 2017

Op zaterdag 16 december 2017 stond PvdA Drimmelen met een Kerstwensboom in de Marktstraat in Made. Veel inwoners kwamen even langs om hun zorgen en wensen met het team van PvdA Drimmelen te bespreken.

Alle inwoners uit de gemeente Drimmelen konden hier hun wensen achterlaten voor een socialere gemeente Drimmelen en PvdA Drimmelen gaat deze proberen uit te laten komen. De thema’s over de zorg, onderhoud en verkeersveiligheid maakten veel los bij de mensen. Aan het eind van deze dag hing de kerstwensboom vol met wensen voor een socialere gemeente Drimmelen. PvdA Drimmelen kijkt terug op een inspirerende actie: Wat is uw wens voor een socialere gemeente Drimmelen?

Zoals u weet zijn er op 21 maart 2018 gemeenteraadsverkiezingen. Op tal van terreinen heeft PvdA Drimmelen goede ideeën, zeker ook op het gebied van duurzaamheid. De komende tijd bezoeken de kandidaten van PvdA Drimmelen de kernen om met u te praten over verschillende thema’s zoals duurzaamheid, maar ook over biodiversiteit, openbaar groen en het verder verduurzamen van woningen. Meer informatie: https://drimmelen.pvda.nl/

De Kerstwensboom van PvdA Drimmelen staat op zaterdag 23 december op een nieuwe locatie in de gemeente Drimmelen. De kerstwensboom van PvdA Drimmelen is een initiatief van PvdA Drimmelen.

Mariëlle van Gurp-Vrolijk

Mariëlle van Gurp-Vrolijk

Mijn naam is Marielle van Gurp-Vrolijk. Ik ben opgegroeid in Wagenberg en woon al geruime tijd tevreden met mijn man Peter van Gurp en onze 3 jongens in Made. Voor PvdA Drimmelen zet ik me al jaren in als communicatie specialist, want ik ben werkzaam in de communicatie. Ook zet ik me als vrijwilliger in bij

Meer over Mariëlle van Gurp-Vrolijk