Door Mariëlle van Gurp-Vrolijk op 8 december 2017

PvdA Drimmelen: Komt bij u langs!

Zoals u weet zijn er op 21 maart 2018 gemeenteraadsverkiezingen. De komende tijd bezoeken de kandidaten van PvdA Drimmelen de kernen om met u te praten over verschillende thema’s zoals duurzaamheid, maar ook over biodiversiteit, openbaar groen en het verder verduurzamen van woningen.

Op tal van terreinen heeft PvdA Drimmelen goede ideeën, zeker ook op het gebied van duurzaamheid. PvdA Drimmelen staat voor een Drimmelen waarin plaats is voor iedereen en waaraan ook iedereen bijdraagt en waarin we niemand uitsluiten. Of je nu woont in Made, Lage Zwaluwe, Terheijden, Helkant, Drimmelen-dorp, Blauwe Sluis, Wagenberg, Hooge Zwaluwe, Oud Drimmelen of ergens anders op Drimmelens grondgebied.

 

PVDA DRIMMELEN: AANDACHT VOOR ELKAAR

Wilt u al meer weten wat onze plannen zijn voor de komende jaren? Binnenkort kunt u ons verkiezingsprogramma “Aandacht voor Elkaar” vinden op deze website. Heeft u al vragen of  wilt u meedoen en meedenken met PvdA Drimmelen, neem dan contact met ons op. Wij zijn op zoek naar enthousiaste, sociaal betrokken inwoners van Drimmelen, die in aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen, hun nek durven uitsteken, en actief willen meedoen in de fractie van PvdA Drimmelen.

Mariëlle van Gurp-Vrolijk

Mariëlle van Gurp-Vrolijk

Mijn naam is Marielle van Gurp-Vrolijk. Ik ben opgegroeid in Wagenberg en woon al geruime tijd tevreden met mijn man Peter van Gurp en onze 3 jongens in Made. Voor PvdA Drimmelen zet ik me al jaren in als communicatie specialist, want ik ben werkzaam in de communicatie. Ook zet ik me als vrijwilliger in bij

Meer over Mariëlle van Gurp-Vrolijk