PvdA Drimmelen geeft startschot van Doe Vriendelijk Dag in de gemeente Drimmelen

16 februari 2018

Afgelopen zaterdag 17 februari was het internationale “Doe vriendelijk dag”. Op de “Doe Vriendelijk Dag” heeft PvdA Drimmelen bij 2 supermarkten in de kernen Terheijden en Made, fietsbanden opgepompt, boodschappen in auto’s getild, en met veel plezier rode rozen uitgedeeld. Ook het weer liet zich van zijn vriendelijkste kant zien, met een heerlijk winters zonnetje.

De leden van de lokale PvdA afdeling kijken terug op een fijne dag met veel mooie ontmoetingen en gesprekken. De speerpunten die PvdA Drimmelen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft benoemd, blijken ook bij de inwoners te leven. Zo vertelde een inwoonster over haar werk als huishoudelijke hulp en dat zij hoopt dat de gemeente Drimmelen alle huishoudelijke hulpen als volwaardige medewerkers gaat zien. Medewerkers met een arbeidsongeschiktheidsverzekering, vakantiegeld en pensioenopbouw. Diverse inwoners hadden opmerkingen over het onderhoud aan wegen en groen. Ook het onderwerp hondenpoep kwam regelmatig ter sprake.

PvdA Drimmelen roept iedereen op om eens extra vriendelijk te zijn

Tijdens de Doe Vriendelijk Dag (of Random Act of Kindness Week) geven de leden van PvdA Drimmelen het goede voorbeeld en nodigen iedereen uit om eens (erg) vriendelijk te doen tegen de postbode, de bakker, de buschauffeur; eigenlijk tegen iedereen. Op deze internationale dag is er (extra) aandacht voor elkaar om eens vriendelijk te zijn tegen de medemens. Eigenlijk zouden we dit altijd moeten doen, maar door drukte of stress vergeten we dit nog wel eens. Wees op zaterdag 17 februari een keer extra aardig voor uw medemens! Groet de buurman! Sta op voor iemand in de bus! Koop een bloemetje voor je moeder! Neem taart mee voor je collega’s! Geef iemand een complimentje of help iemand met de boodschappen! Van alles is mogelijk…

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Doe Vriendelijk Dag (of Random Act of Kindness Week) van PvdA Drimmelen neem dan contact met ons op. Bel of mail tel. 06-52398120 , e-mail: pvdadrimmelen@ziggo.nl.