Door Hanneke de Bruijne op 9 december 2017

PvdA Drimmelen steunt de ontslagen vrijwillige chauffeurs van Surplus

Op vrijdagavond 8 december zijn fractievoorzitter Hanneke de Bruijne en burgerraadslid Jopie Zasburg naar zorgboerderij de Poolse Dreef in Terheijden geweest om de ontslagen Surplus-chauffeurs te steunen.

Tot voor kort waren de chauffeurs als vrijwilligers actief bij Surplus, maar Surplus heeft besloten om het vervoer anders te gaan doen. Voor de vrijwillige chauffeurs betekent dit het verlies van hun vrijwilligersbaan waar ze zich voor 100% voor inzetten.  PvdA Drimmelen heeft deze vrijwillige chauffeurs een bloemetje aangeboden voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid. Allemaal reuze bedankt.

#aandachtvoorelkaar

Hanneke de Bruijne

Hanneke de Bruijne

Mijn naam is Hanneke de Bruijne-Quirijnen. Ik ben in 1969 geboren te Breda. Sinds 1994 woon ik met mijn man in Made. Samen hebben wij 2 kinderen. Ik heb biochemie gestudeerd en werk in een pathologie laboratorium als moleculair analist. Mijn drijfveer me te willen inzetten voor onze gemeente is er een uit idealisme. Samen

Meer over Hanneke de Bruijne

Doe en Denk mee!

Wil jij je idealen omzetten in daden? En vind je het belangrijk om je te laten horen? Dat kan! Doe met ons mee en maak het verschil!

De fractie vergadert iedere maandagavond om 20.00 uur in het gemeentehuis in Made.

Ik doe mee