Door Peter van Gurp op 30 november 2017

PvdA Drimmelen zet duurzaamheid hoog op de agenda

Tijdens de opinieronde van 30 november werd door de gemeenteraad van Drimmelen de duurzaamheidslening besproken. Een prima initiatief dat de volle steun kreeg van PvdA Drimmelen. Middels deze lening kunnen inwoners van de gemeente Drimmelen hun steentje bijdragen aan duurzaamheid.

PvdA Drimmelen vindt duurzaamheid belangrijk en daarom is de fractie van PvdA Drimmelen de afgelopen jaren kritisch over de duurzaamheidsparagrafen in tal van raads- en opinievoorstellen. Als de gemeente Drimmelen in 2040 energieneutraal wil zijn, dan moet er nog heel wat gebeuren om dit te gaan realiseren. Volgens Peter van Gurp, burgerraadslid van PvdA Drimmelen, moet de gemeente Drimmelen hierin voorop lopen en een voorbeeldfunctie vervullen. PvdA Drimmelen is groot voorstander van het verduurzamen van bestaande woningen. Denk hierbij aan zonnepanelen, dak- en gevelisolatie of een warmtepomp. Tal van mogelijkheden die meehelpen bij het bereiken van een nog duurzamere gemeente Drimmelen.

 

 

Peter van Gurp

Peter van Gurp

Mijn naam is Peter van Gurp. Ik ben geboren en getogen in deze gemeente en werkzaam bij Waterschap Brabantse Delta als adviseur onderhoud. Samen met mijn vrouw en drie kinderen ben ik woonachtig in Made. Naast mijn politieke bezigheden ben ik vaak te vinden bij V.V. Madese Boys waar mijn kinderen voetballen en ik zelf

Meer over Peter van Gurp