Rood versierde kliko duikt op in kernen gemeente Drimmelen

Door Peter van Gurp op 23 november 2017

Afgelopen maand dook hij op verschillende plekken op in de gemeente Drimmelen. De kliko met de rode strik. Met de kliko vraagt PvdA Drimmelen uw aandacht voor het onderhoud van stoepen, fietspaden, plantsoenen, speeltuinen en straten.

Heeft u hem zien staan?

De leden van PvdA Drimmelen zijn inmiddels op verschillende plekken in de gemeente Drimmelen geweest. Stoepen waren slecht bestraat en de middenbermen waren kapotgereden en de plantsoenen zijn slecht onderhouden. Verbeteren van het onderhoud is nodig, zeker als door slecht onderhoud de veiligheid in gevaar komt. U woont toch net als iedereen ook graag in een schone opgeruimde veilige omgeving? Inmiddels hebben de leden van PvdA Drimmelen al veel reacties van inwoners persoonlijk, maar ook via onze facebookpagina en op onze website www.pvdadrimmelen.nl ontvangen.

 

Zeker zijn van beter onderhoud van openbare ruimtes

Zeker zijn van goed onderhouden stoepen, fietspaden, plantsoenen, speeltuinen en straten, betekent vraaggericht onderhoud en extra aandacht voor beeldbepalende locaties en entrees van onze gemeenten en het voorkomen en opruimen van zwerfafval. Afgelopen maanden heeft op veel plekken in de gemeente Drimmelen het onkruid kniehoog gestaan. Het onderhoudsniveau van de openbare ruimtes moet omhoog, want in de afgelopen jaren is het aanzicht van straten en plantsoenen achteruitgegaan. Plantsoenen dienen netjes onderhouden te zijn en op bekende dumpplekken moet worden gehandhaafd.

Peter van Gurp

Peter van Gurp

Mijn naam is Peter van Gurp. Ik ben geboren en getogen in deze gemeente en werkzaam bij Waterschap Brabantse Delta als adviseur onderhoud. Samen met mijn vrouw en drie kinderen ben ik woonachtig in Made. Naast mijn politieke bezigheden ben ik vaak te vinden bij V.V. Madese Boys waar mijn kinderen voetballen en ik zelf

Meer over Peter van Gurp

Blijf op de hoogte

Ontvang ontwikkelingen en nieuwe update via e-mail