Fractievoorzitter

Hanneke de Bruijne

Mijn naam is Hanneke de Bruijne-Quirijnen. Ik ben in 1969 geboren te Breda. Sinds 1994 woon ik met mijn man in Made. Samen hebben wij 2 kinderen. Ik heb biochemie gestudeerd en werk in een pathologie laboratorium als moleculair analist.

Mijn drijfveer me te willen inzetten voor onze gemeente is er een uit idealisme. Samen kunnen we ons leven zo inrichten dat iedereen daar een plaats in heeft. Ook de mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat zij een goed en zefstandig leven kunnen leiden. Hiervoor is het noodzakelijk dat iedereen kan meedoen in de samenleving. Dat iedereen in staat wordt gesteld zich te ontplooien, ongeacht leeftijd, geslacht, ras, geaardheid of financiële positie.

Een gemeenschap heeft een gezamenlijke verantwoordelijkheid deze zo in te richten dat deze veilig, toegankelijk en bereikbaar is voor iedereen. Dit is de reden waarom ik 7 jaar geleden de bewuste keuze voor de PvdA heb gemaakt De open, inhoudelijke en constructieve houding van de lokale PvdA afdeling, maakt het voor mij mogelijk zoveel mogelijk van mijn idealen waar te maken. De komende raadsperiode mag ik dit doen als raadslid van de PvdA Drimmelen. Dit kan en doe ik niet alleen. Uw lokale PvdA afdeling bestaat uit een enthousiaste groep mensen met verschillende achtergronden. Samen staan wij voor een sociaal sterk Drimmelen.