Burgerlid

Jopie Zasburg

Jopie Zasburg

Over Jopie Zasburg

06-15185344

Mijn naam is Jopie Zasburg. Geboren en getogen in Den Helder en in 1973 verhuisd naar Breda. In 1989 ben ik gaan samenwonen met mijn partner in Lage Zwaluwe waar zij vandaan kwam en dit toch mooie dorp niet wilde verlaten. Ik voel me hier thuis en denk dat ik goed ben ingeburgerd.

Van 1973 tot 2003 was ik werkzaam bij Philips Breda/BTS/Bosch/Thomson/Grass Valley en al snel ben ik actief geworden als FNV-kaderlid kandidaat voor Ondernemingsraad (OR), Groepsondernemingsraad (GOR) en tenslotte nog enkele jaren Centrale Ondernemingsraad ( COR) bij Philips.

Mijn lijstje als actieve vrijwilliger is inmiddels uitgebreid naar FNV- Vrouwenbond (stuurgroep ouderen, netwerk 50+ vrouwen), vertrouwenspersoon FNV- Bondgenoten en WWZ Drimmelen- WMO platform. Van 2005 tot 2015 was ik bestuurslid van SWO, secretariaat en voorzitter. Ook was ik betrokken bij project Ouderenproof en bij het bewonersplatform. Op dit moment ben ik nog actief als vrijwilliger bij SW&O en KBO als ouderadviseur (VOA), clientondersteuning, thuisadministratie, belastinginvuller, mobiliteitsconsulente en voorzitter KBO-Afd. Lage Zwaluwe. In april 2015 kreeg ik een Koninklijke onderscheiding voor mijn inzet als vrijwilliger waar ik zeer trots op ben.

Mijn drijfveer om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018 en me actief in te zetten voor PvdA Drimmelen is dat ik altijd zeer betrokken ben bij het sociale en maatschappelijk beleid.