Kandidaat No.8

Michael van den Berg

Michael van den Berg

Over Michael van den Berg

Mijn naam is Michael van den Berg. Ik ben geboren op 27 juni 1988 in Oosterhout NB. Dit maakt mij 29 jaar oud. Ik ben in 2016 getrouwd met mijn lieve vrouw en woon samen met haar in Made sinds 2012.
Na een periode van verkeerde studie en arbeidkeuzes heb ik mijn heil gevonden in mijn huidige studie: culturele geschiedenis aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Ik zet mezelf in als vrijwilliger voor zowel een museum als op de universiteit. Door mijn brede interesse heb ik overal en nergens een beetje verstand van.

Sinds kort ben ik actief lid bij PvdA Drimmelen. Mijn lidmaatschap is niet toevallig, hoewel ik nieuw ben in de politiek heb ik een duidelijke visie voor ogen. De visie van een sociaal democraat. Goede zorg, betaalbaarheid op diverse vlakken, duurzaamheid en verdraagzaamheid zijn voor mij duidelijke termen die mijn politieke ideaal illustreren. PvdA Drimmelen geeft me de mogelijkheid om deze idealen uit te dragen in bijvoorbeeld fractievergaderingen.

De fractie van PvdA Drimmelen heeft mij met een warm hart ontvangen en gaf vanaf de eerste vergadering die ik bijwoonde gehoor aan mijn input. Deze laagdrempelige partij representeert naar mijn mening de visie van geheel sociaal democratisch Drimmelen. In de toekomst hoop ik op een gemeente Drimmelen die naast Blauw en Groen ook een beetje Rood is.